Cautare

61432 de rezultate pentru "cadavrul din cisnadie imagini video" (6.05 secunde)
Cind cuvantul a murit de epuizare, realitatea a luat fiinta din cadavrul lui mediatic, asa cum ia fiinta, din diafana crisalida, fluturele cap-de-mort.
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Extras din declaratia lui Stan "Inalti functionari publici, incepand de la Administratia Prezidentiala si Parlament, continuand la Guvern si agentiile sale de specialitate, pusculitele partidelor politice, caini de paza ai "democratiei", companii de publicitate, fundatii asa-zis caritabile sunt cu totii, dar nu numai acestia, conectati la sorburile nesatioase care secatuiesc bugetul CNAS.
Doi experti ai Centrului European pentru Preventia si Controlul Bolilor (CPCM) de la Stockhom s-au deplasat in Spania pentru a asista autoritatile spaniole care au misiunea de a afla cum a fost posibil ca o infirmiera, intr-un spital din Madrid, sa contracteze virusul Ebola.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
Introducerea apei si a canalizarii in judet sunt finantate in proportie de 85% din banii Guvernului liberal, arata Lucia Varga. ... Atunci am realizat un proiect in valoarea de peste 130 de milioane de euro, proiectele realizate fiind pentru toate primariile din judet, indiferent de culoarea politica a primarului.
Pe fondul unor prognoze din ce in ce mai proaste pentru starea economica a Romaniei, nu se stie cine a inventat un non-subiect: ... Nu-i mai putin adevarat ca diferiti politicieni din PSD sau PNL, cu un IQ variabil sau inca insuficient testat, dau apa la moara celor care speculeaza.
Zgonea afirma ca a fost exclus din PSD pentru ca a fost singurul din partid care s-a pus pavaza in calea atacurilor netrebnice la statul de drept. ... - Domnul Zgonea a spus tuturor ca toate intiativele din Parlament au fost blocate de el.
Ancheta a fost finalizata in urma cu cateva zile prin trimiterea in judecata a lui Andrei M., de 15 ani, din localitatea Romanesti. Acesta este elev in clasa a IX-a la Colegiul Gheorghe Asachi din Iasi si a comis crima pe data de 22 noiembrie 2013.
Un amanunt uluitor, scapat din vedere de aproape toata lumea, apare pe pagina de Facebook a Ulianei Ochinciuc, femeia alaturi de care Dan Condrea si-a petrecut ultimii ani de viata:
Unii sustin ca miscarea a fost facuta ca sa i se dea in cap cu cadavrul lui Ponta, altii afirma ca e o proptea pusa noului si fantomaticului Partid Comunist Roman. ... Dar, din pas in pas, conexiunile si efectul negativ se diminueaza treptat pana dispar complet.
Creatoarea de moda L‘Wren Scott, partenera de viata a rockerului Mick Jagger, care a fost gasita decedata luni in apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spanzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-sef al Biroului de Medicina Legala din New York, informeaza Reuters.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
Se nascu, din cadavrul rau mirositor al pedelismului, asteptata Alba ca Zapada, printr-o simpla vizita prin depozitul plin de chinezarii de doi bani al lui Niro.
ELENA de 21 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str.
In dimineata de 1 iulie, in jurul orelor 04:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin sistemul de urgenta 112 ca intr-un apartament de bloc din zona strazii Valea Argesului, sector 6 au fost trase 2 focuri de arma.
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Caci, in urma fericitului accident, Dan Diaconescu a iesit din puscarie ca mirele de la baia de aburi, gata sa ceara in casatorie poporul roman.
Situata in sectorul Xochimilco al capitalei Ciudad de Mexico, insula artificiala Isla de las Munecas (Insula Papusilor) e locul ideal unde sa filmezi un episod din A Haunting. Sau un sezon intreg din American Horror Story, ca sa ramanem in anii 2010.
google-analytics.com